Sisältö (content)

Seurakunnissa on monipuolista toimintaa lapsille, kouluikäisille, nuorille ja perheille. Työntekijät ja vapaaehtoiset ovat läsnä niin elämän arjessa, juhlassa kuin kriisitilanteissakin. Kristilliset arvot ohjaavat toimintaamme: kohtaamme pyhän yhteisissä hetkissä ja toinen toisissamme.

Lapset

Seurakunta tarjoaa lapsille kerhotoimintaa ympäri vuoden (kesällä kesäkerhot) sekä pyhäkouluja. Kerhotoiminnan avulla tuetaan lasten kokonaisvaltaista kehitystä.

 

 

 

Kouluikäiset

VarhaisnuorisotyöLinkki avautuu uudessa välilehdessä on pojille, tytöille sekä heidän perheilleen suunnattua seurakunnan toimintaa. Toiminnan tarkoituksena on tukea tyttöjen ja poikien kokonaisvaltaista kasvua ja kotien kristillistä kasvatusta.

 

 

 

Nuoret

Seurakunta järjestää nuorilleLinkki avautuu uudessa välilehdessä omaa toimintaa, jonka tarkoituksena on antaa nuorille mahdollisuus kasvaa seurakuntayhteyteen sekä elämään uskoaan todeksi. Katso myös rippikoulu.

 

 

Perheet

Lapsiperheille seurakunnassa on tarjolla perhemuskari ja -kerhoja. Avoimet kerhot kokoavat yhteen kaikenikäisiä seurakuntalaisia. Perheille on myös perhemessuja, -tapahtumia, retki- ja leiripäiviä sekä retkiä. Perhetoiminta tukee kotien kristillistä kasvatusta.

 

 

 

Yhdessä

Parikkalan seurakunta kutsuu sinua tekemään, kokemaan ja jakamaan. TapahtumienLinkki avautuu uudessa välilehdessä ja retkien lisäksi voit osallistua vapaaehtoistoimintaan ja luottamustoimiin.

 

 

 

 

Apua ja tukea

Kun mieltäsi painaa yksinäisyys, suru, masennus, parisuhde-, talous- tai mikä tahansa muu murhe, voit kääntyä seurakuntamme työntekijöiden puoleen. Papit, diakoniatyöntekijät ja muut työntekijät ovat seurakuntalaisia varten. Parisuhteen ja perheen haasteissa voit ottaa yhteyttä myös Imatran tai Lappeenrannan perheneuvontaan. Sairaalasielunhoitajat Imatralla sekä Etelä-Karjalan keskussairaalassa tukevat potilasta ja hänen läheisiään sairauden ja luopumisen kriiseissä.