Sisältö (content)

Ruokolahden seurakunta

Seurakunnassa on monipuolista toimintaa lapsille, kouluikäisille, nuorille ja perheille. Työntekijät ovat läsnä niin elämän arjessa, juhlassa kuin kriisitilanteissakin. Kristilliset arvot ohjaavat toimintaamme - kohtaamme pyhän yhteisissä hetkissä ja toinen toisissamme.

 

Lapset

VarhaiskasvatusLinkki avautuu uudessa välilehdessä järjestää päiväkerhotoimintaaLinkki avautuu uudessa välilehdessä 3-5-vuotiaille lapsille. 
 

KirjepyhäkouluLinkki avautuu uudessa välilehdessä on tarkoitettu alakouluikäisille (7-12v). Yhdessä vanhemman kanssa pienemmätkin voivat osallistua. Lisäksi kokoontuu perinteinen pyhäkouluLinkki avautuu uudessa välilehdessä vapaaehtoisen opettajan kanssa. 
 

Kuntien (Ruokolahti ja Rautjärvi) päivähoidon ja esiopetuksen katsomuskasvatusta tuetaan vierailemalla päiväkotien kaikissa ryhmissä säännöllisesti.  

 

 

Kouluikäiset

Varhaisnuorisotyö on toimintaa, joka perustuu kristillisille arvoille. Järjestämme säännöllistä viikkotoimintaa kuten kerhoja, tapahtumia sekä kesällä leirejä.

 

 

 

Nuoret

Nuorisotyö järjestää säännöllisesti avoimia nuorteniltoja, retkiä ja leirejä. Rippikoulutyö tavoittaa lähes koko ikäluokan vuosittain. Isoskoulutukseen on mahdollisuus osallistua rippikoulun jälkeen.

 

Perheet

PERHEKERHO lapsille, vanhemmille, isovanhemmille!

Perhekerhoon ovat tervetulleita kaikenikäiset lapset ja vanhemmat, myös isovanhemmat. Kerhosta löytyy vertaistukea, aikuiselle juttuseuraa ja lapsille leikkikavereita. 

PERHEKAHVILA ihan kaikille

Perhekahvilan ovet ovat avoinna kaikille! Mukaan ovat lämpimästi tervetulleita mummit ja vaarit ilman lapsiakin!

 

 

Yhdessä

Seurakunta järjestää erilaisia TAPAHTUMIA, joihin olette tervetulleet. Perhekirkot, retket, leirit ja kaikki yhteiset tapahtumat ovat juuri sinua ja perhettäsi varten. Seuraa ilmoittelua, tutustu ja kysy lisää!

 

 

 

 

Apua ja tukea

Seurakuntamme kaikki työntekijät ovat sinua ja perhettäsi varten. Ota rohkeasti yhteyttä! Diakoniatyön puoleen voi kääntyä myös taloudellisissa huolissa.

Imatran tai Lappeenrannan perheneuvonnasta saat keskusteluapua parisuhteen ja perheen kysymyksiin. 

Sairaalasielunhoitajat Imatralla sekä Etelä-Karjalan keskussairaalassa tukevat potilasta ja hänen läheisiään sairauden ja luopumisen kriiseissä.