Sisältö (content)

Seurakunnissa on monipuolista toimintaa lapsille, kouluikäisille, nuorille ja perheille. Työntekijät ja vapaaehtoiset ovat läsnä niin elämän arjessa, juhlassa kuin kriisitilanteissakin. Kristilliset arvot ohjaavat toimintaamme: kohtaamme pyhän yhteisissä hetkissä ja toinen toisissamme

Lapset

Järjestämme päiväkerhotoimintaa 3-5-vuotiaille lapsille. Päiväkerhotoiminta perustuu kristillisille arvoille, kerhossa lapsi oppii ryhmässä olemista ja toisten huomioon ottamista ennen päivähoitoon tai esikouluun siirtymistä.

Perhekerho kokoontuu eri kirkkopiirien alueilla 1-2 kertaa viikossa ja on tarkoitettu laajennetussa mielessä ”perheille”. Sinne lapsen kanssa ovat tervetulleita isovanhemmat, kummit ym.läheiset aikuiset.  

Tutustu >Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Kouluikäiset

Varhaisnuorisotyö on 7-14-vuotiaille järjestettävää toimintaa, joka perustuu kristillisille arvoille. Järjestämme säännöllistä viikkotoimintaa kuten kerhoja ja kesällä leireilemme.
 

Tutustu >Linkki avautuu uudessa välilehdessä

 

 

Nuoret

Tarjolla on isoskoulutusta, vastuutehtäviä ja viikoittain Avoimet Ovet. Käymme retkillä ja leireillä. Seurakunnassa nuori saa kasvaa kristittynä.
 

Tutustu >Linkki avautuu uudessa välilehdessä

 

Perheet

Perheille seurakuntamme tarjoaa erilaisia perhetapahtumia sekä perhekirkkoja, jonne järjestämme ohjelmaa, mikä on erityisesti lapsille suunnattua ja samalla koko perhe voisi tuntea olevansa tervetullut. Lisäksi kerran vuodessa järjestämme perheleirin.

Tutustu >Linkki avautuu uudessa välilehdessä

 

Yhdessä

Tervetuloa yhteiseen jumalanpalvelukseen. Kirkossa on oma pieni puuhapaikka myös lapsille. Perhejumalanpalvelukset ja muutkin jumalanpalvelukset ovat kaiken ikäisten juhla. Kerran vuodessa kutsumme erityisesti edellisenä vuonna kastettujen lasten perheitä perhemessuun.

Tapahtumien ja retkien lisäksi on mahdollista tulla mukaan myös vapaaehtoistoimintaan.Tutustu seurakuntamme lähetystyöhönLinkki avautuu uudessa välilehdessä ja musiikkitoimintaan.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

 

Apua ja tukea

Seurakuntamme papit sekä muut työntekijät tukevat perheitä myös surun ja vastoinkäymisten kohdatessa.
DiakoniaLinkki avautuu uudessa välilehdessä voi olla myös taloudellista auttamista. Usein apua ja tukea tarvitaan ihan arjen asioihin, esim. ruoka-apu. 
Lappeenrannan tai Imatran perheneuvonnasta saat keskusteluapua parisuhteen ja perheen kysymyksiin.
Sairaalasielunhoitajat tukevat potilasta ja hänen läheisiään sairauden ja luopumisen kriiseissä Etelä-Karjalan keskussairaalassa ja Armilassa.