Sisältö (content)

Seurakunnissa on monipuolista toimintaa lapsille, kouluikäisille, nuorille ja perheille. Työntekijät ja vapaaehtoiset ovat läsnä niin elämän arjessa, juhlassa kuin kriisitilanteissakin. Kristilliset arvot ohjaavat toimintaamme: kohtaamme pyhän yhteisissä hetkissä ja toinen toisissamme

 

 

Lapset

VarhaiskasvatusLinkki avautuu uudessa välilehdessä järjestää päiväkerhoja 3-5-vuotiaille, avointa toimintaa ja erilaisia tapahtumia.

 

 

 

 

 

 

Kouluikäiset

Varhaisnuoriso- eli varkkatyöLinkki avautuu uudessa välilehdessä pitää sisällään erilaisia kerhoja, leirejä ja retkiä. 

 

 

 

 

 

Nuoret

RippikouluunLinkki avautuu uudessa välilehdessä tulevat  15-vuotiaat nuoret. Seurakunnissa järjestetään viikoittain toimintaa nuorille.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

 

 

 

 

 

Yhdessä

Seurakunta kutsuu juuri sinua mukaan tekemään, kokemaan ja jakamaan.Jokaiselle löytyy omaan elämäntilanteeseen ja kiinnostuksen kohteisiin sopivaa tekemistä!

Tarkista tapahtumiaLinkki avautuu uudessa välilehdessä

 

 

 

 

Apua ja tukea

Seurakunnan työntekijöihinLinkki avautuu uudessa välilehdessä voit ottaa yhteyttä kun kaipaat kuuntelijaa ja rinnalla kulkijaa. DiakoniaLinkki avautuu uudessa välilehdessä auttaa perheen vaikeissa kohdissa pahimman yli. 

 

Lappeenrannan tai Imatran perheneuvonnasta saat keskusteluapua parisuhteen ja perheen kysymyksiin. Sairaalasielunhoitajat tukevat potilasta ja hänen läheisiään sairauden ja luopumisen kriiseissä Etelä-Karjalan keskussairaalassa ja Armilassa.